قيمت چربي گير قيمت چربي گير .

قيمت چربي گير

سازنده چربي گير

چربي گير:

تله چربي يا رهگير چربي از نظر فني يك چربي گير ناميده مي شود، يك چربي گير چربي را هنگام عبور فاضلاب آشپزخانه قبل از ورود به سيستم فاضلاب، رهگيري، جذب يا به دام مي اندازد. چگونه؟چون چگالي چربي 10 تا 15 درصد كمتر از آب است، چربي ها، روغن ها و گريس (FOG) روي آن شناور هستند. هنگامي كه فاضلاب آشپزخانه وارد يك چربي گير مي شود، چربي تا بالاي سطح مايع بالا مي رود. اين امر از طريق سيستمي از بافل ها امكان پذير است، ديواره هاي پلاستيكي در داخل مخزن چربي گير براي كاهش سرعت و اغلب كنترل جريان آب. چربي جذب شده تله را از بالا به پايين پر مي كند، در حالي كه آب بدون چربي از طريق لوله كشي در پايين چربي گير به لوله كشي زير خارج مي شود.وقتي به هر چربي گير نگاه مي كنيد، بايد يك تشك چربي را ببينيد. وقتي اين تشك چربي به اندازه كافي عميق شد، چربي گير بايد خالي شود.معمولاً توسط يك كاميون پمپ.

چرا به يك چربي گير نياز دارم؟

 سيستم‌هاي جمع‌آوري فاضلاب، فاضلاب را به تصفيه خانه مي‌برند، اما مواردي وجود دارد كه براي رسيدگي طراحي نشده‌اند. يكي از آن ها روغن است. در تابه را چرب كنيد.چربي، به ويژه از چربي هاي حيواني (فكر كنيد گريس بيكن)، در دماي معمولي در لوله ها خنك و جامد مي شود. اين خنك‌سازي، و همچنين ساير واكنش‌هاي شيميايي در خطوط فاضلاب، باعث انسداد مي‌شود كه منجر به پشتيبان‌گيري و سرريز فاضلاب بهداشتي (SSOs) مي‌شود. سرريز فاضلاب يك خطر قابل توجه براي سلامت عمومي است و براي پاكسازي نياز به تجهيزات تخصصي، زمان و نيروي انساني دارد.بسياري از شهرها به كسب و كارهايي نياز دارند كه مواد غذايي را براي نصب و نگهداري چربي‌گير آماده كنند. اين نياز تضمين مي كند كه چربي وارد خطوط فاضلاب نمي شود و خطر ايجاد SSO را كاهش مي دهد.در برخي شرايط، يك چربي گير مي تواند در هزينه مؤسسه خدمات غذا صرفه جويي كند. هر مكاني با لوله كشي داخلي طولاني، مانند مركز خريد، بيمارستان يا رستوران در داخل يك ساختمان بزرگ، خطر انسداد لوله هاي داخلي را به همراه دارد. اين انسداد مي تواند منجر به پشتيبان گيري، جريمه و حتي خرابي در حين تعمير لوله كشي داخلي شود.

تاريخچه چربي گير:

با اولين حق ثبت اختراع براي چربي گير مدرن كه در اواخر دهه 1800 صادر شد، از دوران ويكتوريا از چربي گير استفاده مي شد. چربي گير، تله اي در لوله تخليه يا زباله است كه از ورود چربي به سيستم فاضلاب و به طور بالقوه ايجاد انسداد جلوگيري مي كند. امروزه اندازه آن ها متفاوت است، از چربي گيرهاي تجاري بزرگ گرفته تا چربي گيرهاي مسكوني كوچكتر كه مي توانند به سينك وصل شوند. توضيح ساده‌تر در مورد اينكه لوله‌كشي كه زباله‌هاي مواد غذايي در حال تجزيه، مانند چربي را به دام مي‌اندازد و نگه مي‌دارد.

اصل كار يك چربي گير اساساً به اين صورت است:

هنگامي كه جريان خروجي از سينك آشپزخانه يا تجهيزات ظرفشويي وارد چربي‌گير مي‌شود، ذرات غذاي جامد به پايين فرو مي‌روند، در حالي كه چربي و روغن سبك‌تر به سمت بالا شناور مي‌شوند.

بافل ها معمولاً بخشي از سيستم هستند و به حفظ چربي به سمت انتهاي بالادست چربي گير كمك مي كنند زيرا گريس شناور است و معمولاً زير بافل ها نمي رود. اين به جلوگيري از خروج چربي از چربي گير و حركت بيشتر به پايين دست كمك مي كند، جايي كه مي تواند باعث ايجاد مشكلات انسداد شود.

يك دريچه ورودي هوا به هوا اجازه مي دهد تا به فضاي باز داخل چربي گير وارد شود تا از فشار برگشتي جلوگيري كند.

سپس آب عمدتاً بدون چربي مي تواند آزادانه به سيستم سپتيك معمولي يا خطوط فاضلاب جريان يابد.

جامدات غذا در پايين و روغن و گريس شناور بايد به طور دوره اي به روشي مشابه پمپاژ مخزن سپتيك حذف شوند.

كارمندان رستوران بايد بدانند كه يك چربي گير استاندارد يك واحد دفع مواد غذايي نيست. غذاي ناتمام بايد به جاي شستن در سينك يا فاضلاب در سطل زباله يا سطل بازيافت مواد غذايي خراشيده شود. مواد غذايي مايع شده مانند ميلك شيك، سس و سس نيز بايد قبل از شستن در سينك يا ماشين ظرفشويي از روي ظروف خراشيده شوند.

چرا چربي گير رستوران خود را حفظ كنيد؟

به طور خلاصه، نگه داشتن چربي گير ممكن است توسط مقامات محلي فاضلاب و ساير ارگان هاي دولتي مورد نياز باشد. اما اگر تله چربي خود را ناديده بگيريد، خطر ايجاد مشكلات بزرگ در تجارت خود را نيز داريد. مشكلات لوله كشي تقريباً تضمين شده است اگر چربي گير خود را به طور حرفه اي به طور منظم سرويس نكنيد، و ممكن است خودتان را براي موقعيت هاي بسيار مخرب تري آماده كنيد،از جمله آتش سوزي آشپزخانه.

آيا لازم است در رستوران يا مركز غذاخوري خود يك دستگاه چربي گير داشته باشم؟

هر مؤسسه اي كه به هر نوع غذا رسيدگي مي كند بايد يك چربي گير نصب كند. حتي ارائه‌دهندگان خدمات غذايي كوچك مانند كافي‌شاپ‌هايي كه محصولات را با لبنيات سرو مي‌كنند بايد يك چربي گير نصب كنند تا FOG از زهكشي خارج نشود. در صورتي كه فاضلاب جانبي داراي انباشته شدن چربي، روغن يا گريس از نظر بصري مشهود باشد، به يك مؤسسه براي نصب يك چربي گير نياز خواهد بود.

چه كسي تعيين مي كند كه آيا من به يك چربي گير نياز دارم؟

اگر مركز خدمات غذايي شما غذا را كنترل مي كند و ظروف را مي شست، به احتمال زياد نياز به نصب چربي گير داريد. اين تصميم بر اساس نوع استفاده و با توافق مهندس و پرسنل شهرستان خواهد بود.

چه كسي مسئول نصب چربي گير است؟

هر مؤسسه‌اي كه هر نوع غذا را سرو مي‌كند،از كافي‌شاپي كه شير و ساير محصولات لبني سرو مي‌كند تا رستوراني كه غذاهاي سرخ‌شده آماده مي‌كند ،به احتمال زياد چربي را تخليه مي‌كند. تمامي ارائه دهندگان خدمات غذايي موظف به نصب دستگاهي براي جلوگيري از ورود FOG به فاضلاب جانبي و خط فاضلاب عمومي هستند.

هر چند وقت يك بار بايد چربي گير خود را تميز كنم؟

يك چربي گير بايد به طور منظم براي رعايت قانون 25٪ نگهداري شود - بيش از 25٪ از نظر حجمي، تله يا رهگير بايد غذا و مه انباشته شود. اگر بيش از 25 درصد غذا و مه در تله يا رهگير جمع شود، به احتمال زياد به درستي كار نمي كند و مواد غذايي و مه را به فاضلاب ساختمان شما و سيستم فاضلاب عمومي تخليه نمي كند. استثنائات قانون 25% براي دستگاه هايي است كه براي حفظ بيش از 25% FOG طراحي شده اند و به طور خاص در مشخصات سازنده ذكر شده است.هر مؤسسه بايد برنامه تميزكاري خاصي را كه براي كسب و كار آن ها مناسب است، تنظيم كند. برخي از موسسات بايد چربي گير خود را بيشتر از سايرين تميز كنند. مهم است كه به ياد داشته باشيد كه اجراي بهترين شيوه‌هاي مديريت آشپزخانه، مانند خراش دادن بشقاب‌ها، قابلمه‌ها و ماهيتابه‌ها، ميزان مواد غذايي و چربي را كه در چربي گيرتخليه مي‌شود، كاهش مي‌دهد، بنابراين دفعات تميز كردن را كاهش مي‌دهد.

چگونه چربي گير خود را تميز و نگهداري كنم؟

تعمير و نگهداري چربي گير معمولاً توسط كاركنان تعمير و نگهداري يا ساير كاركنان مؤسسه انجام مي شود. تعمير و نگهداري چربي گير كه معمولاً توسط حمل‌كننده‌ها يا بازيافت‌هاي مجاز انجام مي‌شود، شامل حذف كل حجم (مايعات و جامدات) و دفع صحيح مواد مطابق با كليه قوانين است. . هنگامي كه به درستي و در فركانس مناسب انجام شود، تعمير و نگهداري چربي گير مي تواند تا حد زيادي تخليه FOG را به سيستم جمع آوري فاضلاب كاهش دهد. فركانس تعمير و نگهداري مورد نياز براي چربي گير بستگي زيادي به ميزان چربي و روغن توليدي يك تأسيسات و همچنين بهترين شيوه‌هاي مديريتي دارد كه مؤسسه براي كاهش چربي تخليه شده در سيستم فاضلاب بهداشتي خود اجرا مي‌كند.

قيمت چربي گير:

هزينه آن ها بسته به اندازه و كاربرد،نوع نصب،نوع چربي گير و... متفاوت است و مي تواند قيمت هاي مختلفي داشته باشد.

گروه صنعتي و توليدي سازآب:

گروه صنعتي و توليدي سازآب توليد كننده انواع چربي گير با بهره گيري از بروز ترين دستگاه ها و خط توليد مجهز و مطابق با استاندارهاي اوليه و با به كارگيري از مرغوب ترين مواد اوليه با كيفيت ترين چربي گير را توليد و طراحي مي نمايد.براي اصلاع بيشتر از چربي گير و نحوه توليد چربي گير به سايت چربي گير سازآب مراجعه نماييد.و همچنين براي اطلاع از قيمت چربي گير و ثبت سفارش با شماره تماس هاي 02188571656- 09123837042 تماس حاصل فرماييد.

 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ساعت: ۰۹:۰۶:۰۶ توسط:ساز آب موضوع: نظرات (0)